Advertisement

Kastamonu Sel / Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler - Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.

Kastamonu Sel / Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler - Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı.

Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı:

Kastamonu'da Sel Mağdurlarına Bayram Öncesi Ödeme ...
Kastamonu'da Sel Mağdurlarına Bayram Öncesi Ödeme ... from foto.sondakika.com
Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu.

Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı.

Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya.

Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Araçlar üst üst ...
Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Araçlar üst üst ... from d.marmaragazetesi.com
Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı:

Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat.

Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler
Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler from foto.haberler.com
Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.

Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının.

May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,.

Posting Komentar

0 Komentar